Laži koje si napričala

Laži koje si napričala

Operacija Šakal

Operacija Šakal

Ne budi se

Ne budi se

Laži koje si napričala

Harijet Tajs
Izdavač:
Kosmos izdavaštvo
Žanr:
Triler
Štampano izdanje
990,00 din
Dostupnost: Proizvod je dostupan za naručivanje

U jednoj od najvećih metropola sveta skrivene su mnoge mračne tajne, neke zauvek a neke samo od trenutka kad slučaj ili ponovljene nepodopštine pokrenu vrtlog događaja i od običnih ljudi učine junake, a okorele nevaljalce prikažu u pravom svetlu: kao slabiće koji veruju da jesu, a i da treba zauvek da ostanu izvan zakona. U zapletu koji se raspliće tek na kraju knjige vidi se, međutim, da dobro nije sasvim izgubilo bitku sa zlom, a da pokajanje još uvek predstavlja utehu za krivce i priliku da okajavanjem grehova započnu nov i časniji život.

Prateći doživljaje likova koji žele da im deca postignu uspehe po svaku cenu, čak i po cenu najtežih zločina, roman oslikava ambicije čije samo postojanje diktira surova konkurencija modernog doba. Zato spremnost nekih roditelja da razore psihu sopstvene dece pokazuje svu težinu i neizvestnost savremenog trenutka, i to baš u onim bogatim delovima sveta koji je donedavno bio izvor nade i tradicionalno mesto traganja za boljim životom.

Napisan u duhu savremenog svatanja o žanrovskoj literaturi, roman se čita lako, a neizvesnost predstavlja jednu od njegovih najznačajnijih osobina.

Drugi roman pisca i pravnika Harijet Tajs zabaviće vas i naterati da se zapitate vredi li uspeha radi platiti baš svaku cenu.

Detalji
ISBN 9788663693302
Godina izdanja 2021
Broj strana 318
Pismo Latinica
Povez Broš
Format 20cm