Porudžbinom od preko 3.000 RSD ostvarujete besplatnu dostavu!

-15%

Algebra sreće – Skot Galovej

Original price was: 990,00 RSD.Current price is: 840,00 RSD.

SKU 9788663693340 Kategorije , Autor

Autor: Skot Galovej
ISBN: 9788663693340
Godina izdanja: 2021
Broj strana: 160
Pismo: Latinica
Povez: Broš
Format: 20cm
Izdavač: Kosmos izdavaštvo

Opis

Uobičajeno je u vremenu surove konkurencije da stručnjaci, a još i više „stručnjaci“, sastavljaju uputstva o napredovanju prema uspehu koja se već na prvi pogled vidljivo obraćaju isključivo onim ambicioznim mladim ljudima što žele da se ispnu na sam vrh.

Ako ste uvek među najboljima i najistaknutijima u okruženju verovatno gorite od želje da postanete poznati kao Bil Gejts ili Donald Tramp; uostalom, uvek ste bili sasvim blizu vrha i ne odričete se namere da zauvek na njemu i ostanete. Mnoštvo knjiga koje se danas štampaju upinje se da taj put opiše i putokaze za njegovo korišćenje otkrije.

Ali, ako niste uvek bili među najboljima, ako su vam ambicije skromnije i osećate da u životu postoji nešto više od poslovnog uspeha – a to nešto vam je i važnije od materijalnih dobara – onda je ovo pravo štivo za vas.

Skot Galovej se ne libi da strogo govori o sebi i prizna nezainteresovanost, odsustvo ambicija i zablude iz mladosti. Istovremeno, to je čovek prosečan ali spreman da uči, posvećen i voljan da zasuče rukave i postigne ozbiljan uspeh u životu ne odričući se onih vrednosti i ljudskih obaveza koje i samo naše postojanje čine vrednim i jedinstvenim: ljubavi, nežnosti, porodice, dece, topline prema prijateljima i ljudima uopšte – svega onoga što čini smisao života.

Naša preporuka naslova: