Porudžbinom od preko 3.000 RSD ostvarujete besplatnu dostavu!

Magija pospremanja koja će vam promeniti život – Mari Kondo

1.090,00 RSD

SKU 9788663690639 Kategorija Autor

Autor: Mari Kondo
ISBN: 9788663690639
Godina izdanja: 2019
Broj strana: 165
Pismo: Latinica
Povez: Broš
Format: 20cm
Izdavač: Kosmos izdavaštvo

Opis

Ovaj priručnik za pospremanje doma, autorke Mari Kondo japanskog stručnjaka za raspremanje, prvi je na listi najprodavanijih vodiča Njujork tajmsa i on vodi čitaoce korak po korak kroz revolucionarnu metodu KonMari za smanjivanje, razvrstavanje i odlaganje stvari.
Uprkos uporom trudu da se rešite nereda u svom domu, da li vam se čini kao da papiri neprestano odnekud izviru i da vam je odeća uvek u hrpama koje podsećaju na zamršene špagete?
Japanski stručnjak za raspremanje Mari Kondo podigla je čin pospremanja na sasvim novi nivo, uz obećanje da čim uvedete jednostavnost i red u svoj dom na ispravan način, više nikada nećete morati to ponovo da radite. Većina metoda zasniva se na raspremanju po sistemu soba po soba ili malo po malo, čime ste osuđeni da zauvek pokušavate da se oslobodite svog nereda. Metoda KonMari, sa revolucionarnim sistemom pospremanja prema kategorijama, daje trajne rezultate. Zapravo, nijedan od klijenata Mari Kondo nije se vratio starim navikama (a na njene časove se i dalje čeka po tri meseca).
Ovaj svetski bestseler tokijske pobornice drugačijeg životnog stila, sa opsežnim uputstvom za određivanje da li neki predmet u vašoj kući budi iskru radosti, pomoći će vam da raspremite vaš nered i da uživate u jedinstvenoj čaroliji urednog doma – kao i u smirenim i usmerenim mislima koje ova promena može da podstakne.