Porudžbinom od preko 3.000 RSD ostvarujete besplatnu dostavu!

Majka – Alehandro Palomas

990,00 RSD

SKU 9788663692220 Kategorije , Autor

Autor: Alehandro Palomas
ISBN: 9788663692220
Godina izdanja: 2019
Broj strana: 262
Pismo: Latinica
Povez: Broš
Format: 20cm
Izdavač: Kosmos izdavaštvo

Opis

Ovo maestralno Palomasovo delo govori o tananim i krhkim nitima potrebe i ljubavi koje povezuju porodicu i daje jedinstveni pogled na život jedne čudesne žene u nesvakidašnjim okolnostima.

Radnja se odvija nekoliko sati pred ponoć. Nakon više neuspešnih pokušaja, Amalija konačno uspeva da ostvari svoj dugogodišnji san: da okupi celu svoju porodicu na večeri povodom dočeka nove godine. Pisan očaravajućim stilom, roman „Majka“ prati način na koji Amalija uspeva svojom ogromnom predanošću, smislom za humor i ljubavlju da isplete nevidljive niti kojima pokušava da poveže i zaštiti sve članove svoje porodice, da pronikne u tajne i tišinu svakog od njih i da svojim suptilnim pogledom na svet utiče na budućnost svojih najmilijih. Pred nama se polako razotkrivaju unutrašnji svetovi koje svako od njih skriva duboko u sebi.
Svesna da će to biti jedna izuzetna noć, puna tajni i laži, smeha i dugo zadržavanih ispovesti, Amalija je čvrsto rešena da ispuni svoj majčinski zadatak, protkan najplemenitijim pobudama.