Porudžbinom od preko 3.000 RSD ostvarujete besplatnu dostavu!

-10%

Nikad – Ken Folet

Original price was: 1.699,00 RSD.Current price is: 1.529,10 RSD.

SKU 9788663693814 Kategorije , Autor

Autor: Ken Folet
ISBN: 9788663693814
Godina izdanja: 2023
Broj strana: 672
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 20cm
Izdavač: Kosmos izdavaštvo

Opis

U pustinji Sahara, dva elitna obaveštajca su, rizikujući život na svakom koraku, na tragu teroristima koji krijumčare drogu. Nedaleko odatle, jedna prelepa mlada udovica se bori protiv krijumčara ljudi dok putuje ilegalno u Evropu, uz pomoć tajanstvenog muškarca koji možda nije onaj za koga se predstavlja.

Jedan veoma ambiciozan visoki službenik kineske vlade bori se protiv starih, ratobornih komunista u vladi, koji možda guraju Kinu, i njenog saveznika Severnu Koreju, na put bez povratka.

Polin Grin, prva predsednica SAD, bori se protiv terorističkih napada, ilegalne trgovine oružjem i kleveta političkih protivnika veštim diplomatskim sredstvima. Uradiće sve što je u njenoj moći da spreči početak nepotrebnog rata. Ali kad jedan čin agresije dovede do drugog, može li iko –čak i oni s najboljim namerama i elitnim veštinama – da spreči neizbežno?

Nikad je izuzetan triler, pun junaka i zlikovaca, lažnih proroka i elitnih ratnika, istrošenih političara i oportunicističkih revolucionara. Prepun je upozoravajućih poruka za naše vreme, i predstavlja žestoku, veoma uzbudljivu priču koja prenosi čitaoca na rub nezamislivog.

Naša preporuka naslova: