Porudžbinom od preko 3.000 RSD ostvarujete besplatnu dostavu!

-10%

Vreme za milosrđe – Džon Grišam

Original price was: 1.399,00 RSD.Current price is: 1.259,10 RSD.

SKU 9788663693944 Kategorije , Autor

Autor: Džon Grišam
ISBN: 9788663693944
Godina izdanja: 2023
Broj strana: 524
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 20cm
Izdavač: Kosmos izdavaštvo

Opis

Klanton, Misisipi, 1990. Džejk Brigans se nađe upleten u suđenje koje izaziva duboke podele kada ga sud imenuje za advokata Dru Gembla, plašljivog šesnaestogodišnjeg dečaka optuženog za ubistvo lokalnog poslanika. Mnogi u Klantonu žele brzo suđenje i smrtnu kaznu, ali Brigans se udbljuje i otkriva da priča ima više nego što se na prvi pogled čini. Džejkova žestoka posvećenost spasavanju Drua iz gasne komore dovodi njegovu karijeru, njegovu finansijsku sigurnost i bezbednost njegove porodice na kocku.

U nečemu što je možda najličniji i najuspešniji pravni triler u opusu Džona Grišama, produbljujemo naše poznanstvo sa kultnim južnjačkim gradom Klanton i živopisnom plejadom likova koje toliko čitalaca poznaje i ceni. Rezultat je bogat roman koji je i pravovremen i bezvremenski, pun duhovitosti, drame i – pre svega – srca.

Prepun svih spletkarenja u sudnici, intriga u malom gradu i zapanjujućih obrta zapleta koji su postali obeležja majstora pravnog trilera, Vreme za milosrđe je najmoćnija sudska drama Džona Grišama do sada.

Postoji vreme za ubijanje i vreme za pravdu. Sada dolazi Vreme za milosrđe.

Naša preporuka naslova: